Voetbalfilmpjes kijken is altijd leuk. Het is soms alleen even zoeken naar de coolste filmpjes op YouTube. Welke voetbalfilmpjes kijk jij graag? Op Goalbios verzamelen we elke week nieuwe voetbalfilmpjes die je op je gemak op je computer, laptop, smartphone of tablet kunt bekijken.

Voetbalfilmpjes met doelpunten

Zelf zijn we fan van de filmpjes van mooie doelpunten. Van heel veel spelers hebben we daarom filmpjes toegevoegd met hun mooiste doelpunten. Wat dacht je van filmpjes met doelpunten van Messi bijvoorbeeld of het prachtige doelpunt van Robin van Persie tijdens het WK.

Op Goalbios vind je voetbalfilmpjes van spelers, clubs en toffe voetbalmomenten. We proberen altijd filmpjes van goede kwaliteit uit te zoeken en natuurlijk met de beste voetballers en voetbalclubs uit binnen- en buitenland.

Over Goalbios

De filmpjes op Goalbios worden geselecteerd door Joost, 13 jaar, spelend in de C3 en gek op het kijken van voetbalfilmpjes op YouTube. Behalve door Joost worden filmpjes geselecteerd door Daniel, Thijs en Stephanie. We doen dit ook nog voor Kidsbios, Sinterklaasbios en Bijbelbios en er komen nog meer websites bij.

 

Welk YouTube voetbalfilmpje mag zeker niet ontbreken op Goalbios? Geef je tip aan ons door en wie weet staat jouw favoriete voetbalfilmpje binnenkort op de site!