Goalbios is live!

Voetballers, jong en oud, kijken graag naar de voetbalfilmpjes op YouTube. Maar er is zoveel materiaal dat het soms lastig kan zijn om de leukste filmpjes te vinden. Het team van Goalbios zoekt daarom voor jou naar de mooiste doelpunten, gave acties en nog veel meer. Zodat je non-stop kunt genieten van heel veel mooie voetbalfilmpjes.

Vandaag, 20 november, gaan we officieel van start met Goalbios met meer dan 150 filmpjes in veel kanalen. We zochten al filmpjes van spelers zoals Messi, Neymar, Arjen Robben en Robin van Persie, maar ook oud-spelers als Johan Cruijff en Diego Maradona krijgen een eigen videokanaal op Goalbios. De komende tijd zullen we nog veel gaan toevoegen, nog meer spelers, maar ook meer clubs, keepers en het wordt lachen met de voetbalbloopers. Kortom, Goalbios is echt dé plek voor iedere voetbalfan met continu nieuwe filmpjes en kanalen.

 

 

Welk YouTube voetbalfilmpje mag niet ontbreken op Goalbios? Geef je tip aan ons door en wie weet staat jouw favoriete voetbalfilmpje binnenkort op de site!

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"